Update

Posted by on jul 6, 2016 in blogs | 2 comments

Hoi allen, even een update van mijn kant. Helaas is de zwangerschap nog steeds uitgebleven. Inmiddels is ook de gynaecoloog wat actiegerichter geworden en kunnen we starten met IUI met hormoonbehandeling. Vanwege de zomer starten we in september. Spannend! En ergens natuurlijk een klein sprankje hoop dat het niet nodig is.. Maar toch, fijn te weten dat er iets gaat gebeuren. Verder gaat alles z’n gangetje. Ik probeer ‘de intense wens’ een beetje los te laten voor zover mogelijk want het blijft moeilijk. Af en toe een beetje down maar gelukkig zijn er ook een hoop leuke dingen in ons leven waardoor we wel kunnen doorgaan. Ik zie uit naar de zomer en blijf bidden. Ook bid ik bij deze voor alle andere vrouwen die wachten op een baby want ik ben zeker niet de enige. Ik weet hoe zwaar het is en ik leef met jullie mee. Ik houd jullie op de hoogte.

2 Comments

  1. Veel sterkte met het wachten en de behandelingen. Veel herkenning. Wij wachten momenteel ook op start van behandelingen en dat is soms best pittig. Ik hoop en bid met jou mee dat de wens om een kindje te mogen ontvangen in vervulling mag gaan.

  2. Fijn om te blog te lezen. Herkenning. Ben 37. Nu 3,5 jaar getrouwd. Ook 2x een miskraam gehad. In september ‘mogen’ we weer contact met het ziekenhuis opnemen.
    Hoop voor je dat je verlangen vervuld wordt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>